Wifi

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en uitbreiden van professionele Wi-Fi netwerken voor draadloos internet en servertoegang, voor kleinere en grotere organisaties.

Flexibiliteit op de werkvloer, stelt eisen aan een snel en stabiel draadloos netwerk. Dat wil zeggen optimale dekking en geschikt voor elke laptop, tablet en smartphone. Uw werknemers hebben een goede verbinding nodig met het internet en uw bedrijfsnetwerk.

Voor bezoekers wilt u wellicht een apart gastennetwerk, waarmee ze toegang hebben tot het internet, maar niet tot uw bedrijfsnetwerk.

Beide draadloze netwerken moeten het liefst centraal beheerd worden, betrouwbaar zijn en snel zijn. Bovendien wilt u ook dat uw Wi-Fi netwerk makkelijk uit te breiden is.

DCH Automatisering gebruikt in haar WiFi oplossingen alleen beproefde technologie. Voor elke toepassing maken wij voor u een goed onderbouwde keuze. Van eenvoudige wireless oplossingen tot professionele en omvangrijke Wi-Fi netwerken.

Meten is weten

Voordat we u van een stabiel Wi-Fi netwerk kunnen voorzien, is het belangrijk dat we eerst uw behoefte en situatie in kaart brengen.

Aan de hand daarvan zetten we een Wi-Fi plan voor u op. Elk bedrijfspand en locatie is anders en vraagt om een daarop toegesneden oplossing.

U wilt uiteindelijk optimale beschikbaarheid en goede dekking. We passen daarom vooraf spectrum- en interferentie-analyses toe en brengen zo eventuele knelpunten letterlijk in beeld.

Bij de keuzes, configuratie en inrichting van het Wi-Fi netwerk gebruiken wij de uitkomsten van de analyses. U krijgt de dekking zoals afgesproken; aantoonbaar.

U kunt na oplevering direct Wireless aan de slag. Heeft u interesse in één van onze Wi-Fi oplossingen? Neemt u dan contact met ons op!

Wij geven u graag advies over een professioneel draadloos netwerk.