Automatisering


DCH Automatisering


DCH Automatisering is uw betrouwbare partner in automatisering. Met een sterke focus op bedrijfsnetwerken en werkplekautomatisering zijn wij gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte oplossingen. Samen met u stellen we uw ideale werkplekconcept samen en zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering, volledig afgestemd op uw wensen en afspraken.


Ontzorgen bij werkplekinrichting

Bij het inrichten van één of meerdere werkplekken komt een scala aan uitdagingen kijken.

Denk aan vragen zoals: Heeft elke werknemer een eigen computer, telefoon of printer nodig? Welke specifieke software wordt er gebruikt? Is thuiswerken een vereiste?

Het regelen van al deze zaken vergt tijd en expertise. Gelukkig staan wij klaar om u te helpen en u volledig te ontzorgen! Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij u begeleiden bij het vinden van de optimale oplossingen, zodat uw werknemers moeiteloos aan de slag kunnen gaan.
Vertrouw op ons om uw werkplekinrichting efficiënt en zorgeloos te verzorgen.


Onze oplossingen: efficiëntie en beveiliging voor uw bedrijf

Bij DCH Automatisering maken we gebruik van geavanceerde systemen en betrouwbare partners om u de beste oplossingen te bieden.

Met Microsoft 365 werkomgevingen creëren we een moderne en flexibele werkomgeving voor uw team. Met krachtige tools zoals e-mail en OneDrive kunnen uw medewerkers efficiënt samenwerken en informatie veilig delen.

Voor optimale beveiliging vertrouwen we op Eset antivirus, zowel voor werkplekken als voor server security. Hiermee beschermen we uw systemen tegen bedreigingen en waarborgen we de integriteit van uw gegevens.

Met Ubiquiti Wifi-oplossingen bieden we betrouwbare en snelheid wifi-connectiviteit voor uw bedrijf. Het beste van alles is dat deze oplossingen op afstand beheerbaar zijn, waardoor we snel en efficiënt technische ondersteuning kunnen bieden.

Met onze VPS (Virtual Private Server) mogelijkheden stellen we uw medewerkers in staat om op afstand te werken, zonder in te leveren op prestaties of beveiliging. Uw gegevens blijven veilig en toegankelijk, waar uw team zich ook bevindt.

Daarnaast bieden we uitgebreide werkplek- en servermonitoring en backupsystemen. Zo houden we uw systemen in de gaten en zorgen we ervoor dat uw gegevens altijd beschermd zijn en gemakkelijk kunnen worden hersteld in geval van calamiteiten.


Contact automatisering

Hulp op afstand