Reparaties


Reparatie van Computers en Laptops


Bij Dordtse Computerhandel bieden wij hoogwaardige reparatieservices voor zowel Microsoft als Apple computers en laptops. Of je nu een consument bent die een persoonlijk apparaat wil laten repareren of een bedrijfseigenaar die zakelijke apparatuur niet kan missen, wij staan klaar om je te helpen.

Heeft u waterschade opgelopen aan uw smartphone of laptop?
In 80% van de gevallen is dit nog te herstellen! Kijken voor meer informatie op:
www.techsavebenelux.nl


Waarom kiezen voor Dordtse Computerhandel Reparaties?


Breng je apparaat binnen:

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, hebben wij de expertise om vrijwel elk probleem met je computer of laptop aan te pakken. Van machines die niet meer aangaan tot dataverlies en zelfs waterschade, onze deskundige technici staan voor je klaar om de benodigde reparaties uit te voeren.

Klantgerichte service

Bij Dordtse Computerhandel geloven we in het leveren van uitstekende klantenservice. We begrijpen hoe belangrijk je computer of laptop voor je is en streven ernaar om het reparatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze winkelmedewerkers nemen je apparaat graag in ontvangst en zorgen ervoor dat het op de juiste volgorde wordt gerepareerd.

Snelle doorlooptijd

We begrijpen dat je jouw computer of laptop snel weer in gebruik wilt nemen. Daarom streven we ernaar om reparaties binnen 1-3 werkdagen af te ronden. Zodra de reparatie gereed is, nemen we contact met je op, zodat je jouw apparaat kunt ophalen in onze winkel.

Garantie

Bij Dordtse Computerhandel staan we achter de kwaliteit van onze reparaties. Daarom bieden we een garantieperiode van 3 maanden.


Hoe werkt het?

 

Breng je apparaat binnen: Je kunt je defecte computer of laptop zonder afspraak langsbrengen in onze winkel. Onze winkelmedewerkers nemen je apparaat in ontvangst en zorgen ervoor dat het gerepareerd wordt.

Reparatieproces: Onze deskundige technici gaan aan de slag met je apparaat. Ze diagnosticeren het probleem en voeren de nodige reparaties uit met behulp van geavanceerde tools en technieken.

Notificatie: Zodra je reparatie gereed is, ontvang je een telefoontje van ons team. We laten je weten dat je jouw apparaat kunt komen ophalen in onze winkel.


Prijslijst

Dienst Prijs
Onderzoekskosten computer of laptop € 34,-
Onderzoekskosten MacBook of iMac € 49,-
Apparaat stofvrij maken € 17,-
Accu vervangen vanaf € 39,-
Nieuw Windows of MacOS installatie € 59,-
Data Recovery vanaf € 68,-
Virusvrij maken vanaf € 51,-
Scherm vervangen vanaf € 149,-
SSD Upgrade 240GB + nieuw installatie of 1-op-1 kopie € 89,-
SSD Upgrade 480GB + nieuw installatie of 1-op-1 kopie € 109,-
SSD Upgrade 960GB + nieuw installatie of 1-op-1 kopie € 129,-
Standaard uurtarief € 68,-

Neem contact op

Heb je een vraag over onze reparatieservices of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen!